Contact  |  Inloggen

 

Onze eerstvolgende bijeenkomst is DV vrijdag 16 juni 2017 in Ermelo. Voor de adresgegevens logt u in en als u nog geen inlog hebt, dan meldt u zich aan via het menu-item 'aanmelden'.

Wij organiseren drie keer per jaar een diendersmiddag. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor voor politieambtenaren, medewerkers van de Koninklijke Marechaussee en anderen met wie vooraf met het bestuur afspraken zijn gemaakt. De middagen zijn afwisselend in Ermelo en in Woerden.

Het programma van deze diendersmiddagen bestaat uit een korte introductie met bijbellezing en samenzang. Daarna wordt er een actueel thema behandeld, meestal door een gastspreker die door het bestuur van het LNCP is uitgenodigd. Vervolgens is er een pauze waar onderlinge ontmoeting centraal staat. Na de pauze is er gelegenheid om vanuit de groep in gesprek te gaan met de gastspreker. Soms gaan we na de pauze ook in kleine groepjes met elkaar in gesprek, waarna een gezamenlijke terugkoppeling met de gastspreker wordt gehouden. De middag wordt afgesloten met gebed.